onsdag 16 december 2009

Julstämningen på topp!


Lite jultips på vad man kan göra med pepparkaksmått. Har borrat hål i dem och dekorerat med vackra pärlor av blandat utseende. Häng upp dem i granen.
För ett par dagar sedan och idag! Hm....... underbart vackert med det vita. Idag infinner sig julstämningen i alla fall för min del. Lisa, kör försiktigt! 2 dm på ett dygn har gjort att de ligger efter med snöskottningen, bara så du vet.
10 kommentarer:

 1. Hallå där...här blåser vi bort uppe på höjden...tala om att det känns som nordan går rakt igenom väggarna...men nyttigt med naturlig ventilation...:) visst är det underbart vackert ute nu..men få nog hålla mig inne pga halkrisk..men jag njuter utav det vackra ändå, rart julpyssel du visar, ha en bra dag, pratade med Lisa idag, hon ska halka ner här idag... troligtvis, kram

  SvaraRadera
 2. Hej.
  Hittade din blogg idag. Roligt med pepparkaksmått, det har jag också använt till annat än bak. Änglar blev satta i ståltråd under en taggtrådskrans och kakformar blev utplattade med en hammare och hålade med en spik, sedan limmade jag fast pärlor på mitten och vips en fin julgransprydnad.
  Jag har precis öppnat en liten butik med hantverk, hoppas att det ska fungera.
  Må så gott.
  Yvonne

  SvaraRadera
 3. Hej hopp! Nu är jag här på torpet och färden gick som en dans - det var halt men nyplogat!
  Har tänt ditt fina doftljus som sprider sej i torpet...! Så skönt med en liten paus hos dej! Ångrar att jag inte tog fram kameran där i skymningen men det var så vackert så man bara gapade!!!

  Vilka jättefina kakmått du har fixat med och så otroligt fint du hade det i din bod!!!
  Man vill ju bara ha allt!!!!
  Kanske ses vi något framöver!
  Tackar för omtanke och fin liten pratstund!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker vinterbild du bjuder på...den ser ut som från en saga!

  Fint julpyssel du visar av måtten!

  Kram,
  Anette

  SvaraRadera
 5. Hej vännen Kul att se att även ni har snö, och tack för tipset med pepparkaksformarna...
  Ha en riktigt go torsdag goa kramar Ina

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Du frågade om vi hade nån koppling till Sörmland, jag är uppvuxen i Järna utanför Södertälje och de sista 5 åren innan vi flyttade utomlands bodde vi i Hölö, rätt nära Trosa. Som har en alldeles speciell plats i mitt hjärta, mycket möjligt att vi flyttar dit efter vårt utlandsäventyr!

  Kram Gunilla från Singapore

  SvaraRadera
 7. Hej! Hittade till dig via Lisas torp och ville bara säga att jag såg dig framför mig (fast jag aldrig har träffat dig) då du jagar ploggubben - det lät så roligt då du kallade honom för skitgubben. För skitgubbar kallar jag också våra plogare som oftast plogar igen vår uppfart. Kram Merja

  SvaraRadera
 8. Hej, Marie!

  Vilken vacker vinterskrudad bild du bjuder på. Nog har kung Bore hört våra böner. Inga måtta på härligheten heheh; Dekorativa kakformar! Köpte några av dig förra året och några till har jag knåpat ihop.

  Snöiga vinterkramar/Renate

  SvaraRadera
 9. Kul ide med pepparkaksmåtten! Och tänk, vad idylliskt det ser ut med snötyngda stugtak. Även om bilden är vacker också utan snö...
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 10. Hoppas du mår bättre idag, väntar på att Lisa ska komma hit en sväng..ha en fin helg och så hörs vi, kram

  SvaraRadera