tisdag 29 december 2009

2009 summeras


Ett riktigt pissår........ snyftade jag fram till min dotter idag............... ja, det har varit ett riktigt jävligt år, svarade hon.....................
Kanske inte riktig hela året men stora delar av detta år har haft mycket svårigheter med sig och för många andra runt omkring. En erfarenhet rikare och en möjlighet till något bättre förhoppningsvis...... Tänker på nära och kära denna dag och ser inte längre så självklart på det som finns omkring mig......... att kämpa för sin existens i olika sammanhang kan klart tillskrivas detta år..... 2010 välkommen och visa mig något härligare, mer förskonat, inspirerande och vändpunkten till något nytt. A-C det är din dag och den tillägnas dig i tanken av hela mitt hjärta.... Lycka till!

7 kommentarer:

 1. Instämmer

  2009 har varit ett riktigt helvetes år. Vi får hålla tummarna att 2010 blir ett bättre år.

  Kram Catharina

  SvaraRadera
 2. Hej Marie!

  Jag vet hur det känns. Även om 2009 har varit ett bra år för mig, mest för att det blivit ett genombrott i min situation, så har flera år innan varit riktigt dåliga.

  Men det gäller att inte ge upp... och försöka se det tråkiga som livserfarenhet som man kan dela med sig av till andra, samt hjälpa en förstå vad andra går igenom.
  Folk som åker på "räkmacka" genom livet äger inte den förmågan, har jag märkt.

  Jag önskar dig verkligen ett ljust 2010 - ett år då det händer positiva saker i ditt liv.

  Men önskan om allt gott!!!
  Kramar
  Willewira

  SvaraRadera
 3. Känns oxå som att det kommer att bli ett bättre år, för många hoppas vi***
  kram
  annelie

  SvaraRadera
 4. Ibland, faktiskt ofta, så gäller det att sätta upp skygglapparna framför ögonen och inte låtsas se det otrevliga...för sin egen skull.
  Hoppas att det här året blir bättre!

  SvaraRadera
 5. Det har varit ett riktigt kämpaår här oxå eftersom det är andra som påverkar ens existens.Man vill ju inte att dom ska vinna*L*.Funderade ett tag på att slänga in handduken men nu ska jag lägga på ett extra kol istället , ska jag stupa ska jag dra med mig några i fallet*L* skämt åsido jag är en fighter och förblir en fighter!

  kram
  annbrit

  SvaraRadera
 6. Allt gott önskar jag dej och de dina inför nästa år!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 7. Men visst är det skönt att det blir nytt år..man får skriva stopp på skiten och se framåt igen, 2009, har inte varit skit...men det har verkligen haft tunga bitar... Jag ser fram emot ett nytt år och hoppas det för med sig goda saker. Jag hoppas det för med sig massor av goda saker till dig och de dina också!! Gott NYTT år!

  SvaraRadera