fredag 13 november 2009

Utedag idag och tjuvstart av pepparkaksbak!


Idag blev inte bildernas kvalité så superbra. Min son upptäckte att jag har haft fel inställning på kameran under dagen och det är nu åtgärdad. Tekniken är inte så väl förankrad hos mig utan jag kör på bara må bära eller brista.........

Vi har haft en härlig utedag och i det gråmulna vädret har vi klippt granris och dekorerat omkring i trädgården med detta och även täckt känsla blommor för att det inte ska frysa sönder under vintern för mig. Sitter nu rosig om kinderna framför datorn efter utedag. Vi har även hunnit med att baka ut två plåtar pepparkakor av köpedeg - lat som jag är - men det smakade skapligt om dem för det. Ska dock göra en egen deg framöver så att vi har till våra pysseldagar framöver det ska bakas och fixas julgodis - min traditionen med barna!5 kommentarer:

 1. Åh, så fint ni har gjort! Det låter härligt med en utedag, trots det gråa!
  Har också haft lite utedag - krattat löv och täckt över lite utemöbler på uteplatsen m.m.! Det finns alltid saker att göra både inne och ute!
  Så härligt med pepparkakor - det måste ha doftat jul hos er!
  Ha en härlig helg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev..Jag har inte hunnit få upp lövhögarna ännu.Fryser det får dom ligga kvar*L*
  ha en skön helg
  annbritt

  SvaraRadera
 3. Det är så fint med det rostiga tillsammans med det gröna! Härligt att se! Ha en bra helg!
  mvh Marie - Systrarna -

  SvaraRadera
 4. Vad mycket mys du har fixat ute. Jag ska nog ut på tomten och plocka lite granris imorgon. Lite grönt livar verkligen upp denna årstid.

  Trevlig helg!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. SÅ vackra utebilder, kommer snart över och köper kransar av dig, har haft besök utav Lisa idag på Bossgård, ha en skön helg, kram

  SvaraRadera