tisdag 17 november 2009

Nygårds Anna
Dessa bilder härstammar från Nygårds Annas kollektion från några år sedan. Jag brukar spara hennes katalog över klädkollektioner och dessa har jag satt upp ovanför min symaskinshörna. Supersnygga bilder och vackra på väggen. De ger mig inspiration till vilja sy kläder och skapa då de är så himla vackra och inspirerande. Har nyligen sytt färdigt en ny tunika och har nu börjat på en kjol som ska fodras för att blir varm och skön. En lite längre modell då det börjar bli lite kallt om benen. Det ska ju kanske bli vinter och då vill jag ha en kjol som går ner lite längre än de jag har för närvarande.

4 kommentarer:

 1. Oj! Har aldrig hört om Nygårds Anna! Jag gillar det gamla så mycket. Syrran och jag jagar gamla mönster från 20-50-talet. Går det att få tag på katalogerna (fast årets)? Skulle så gärna vilja! :)

  SvaraRadera
 2. Hej Ida! Jag tror säkert att det går att få tag i kataloger om du går in på nygårdsannas hemsida och ringer till någon av hennes återförsäljare så kan de kanske skicka en katalog till dig. Visst är kläderna snygga! Marie

  SvaraRadera
 3. hej Anna ! jag är sugen på dina klänningar kan du kanske blogga mer om dem ?
  jag vill ha bilder !
  kram Tina !

  SvaraRadera
 4. hej anna tina igen ! vill du kanske komma till inredet min affär i valdemarsvik nån gång ?
  vi har inredning / lite kläder & målade gamla möbler ! kom förbi !

  SvaraRadera