torsdag 26 november 2009

Databeroende


Hej alla glada! Idag har jag gjort följande:
Tillverkat kransar och satt ljuvliga rosor i ett litet provrör, fyllt med vatten och bundit med mossa eller trassel runt.
Tillverkat doftpåsar med lavendel till butiken.
Skurat badrummet.
Gått ut med hunden.
Lagat mat.
Delat ut reklamlappar i bostadsområdet för att göra lite reklam för mig själv ..... vill ju gärna ha hit lite kunder nu när det är så mysigt i butiken.......
Läst på lite om trädgårdsskötsel i litteratur.
Varför allt detta då............jo ........datorjäveln funkade in i morse, inte på förmiddagen, inte på eftermiddage. Så kom min söta man hem - drog ur sladdarna i routern - satt tillbaka dem och vips så funkade fanskapet igen!!!! Vill bara informera att jag också gjorde precis som han två gånger tidigare under dagen och inte fick jag igång apparaten för det. Men så är jag kvinna också ........ heller hade han ren tur mån tro...........Förbaskat, jag hade abstinens under dagen då jag inte kunde ut och kolla alla ljuvliga bloggar, läsa mejl etc - är nog lite beroende tror jag. Heller förbaskat också - jag är nog lat och ser datorn som en lite undanflykt för att inte hela tiden jobba men å andra sidan tycker jag att jag får en hel del gjort ändå. Kram till er alla där ute som har era datorer igång och kan kolla vad som händer och sker hos oss bloggare!
3 kommentarer:

 1. Vilka vackra kransar! Jisses, vilken effiktivitet! Så himla duktig du har varit!

  Trist när inte datorn funkar - jo, man är nog rätt beroende!
  Vilken tur att maken kunde trolla! Ha-ha! Visst är det väl typiskt?!

  kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där... när man själv provar att stänga av och starta om funkar det minsann inte.... Men det kanske är som när man försöker öppna ett burklock som sitter hårt - när mannen sen med lätthet skruvar av det är det ju för att jag har gjort förarbetet!!

  :-)

  SvaraRadera
 3. Exakt vad som hände mig i morse, död dator som det inte hände något med förrän mannen fixat och dragit ut sladdarna...

  Låter som en bra idé att låta din man fixa en liknande stjärna som jag fick :-)

  Trevlig lillajulhelg!

  SvaraRadera