lördag 7 november 2009

Om mig!

Jag antar då utmaningen från Bella http://shabbycharm-no1.blogspot.com att framföra 7 saker om mig själv som jag och skicka den vidare och utmana 7 bloggare jag gillar!

1. Jag älskar att få vara kreativ och har ständigt nya projekt på gång i huvudet. Ibland nästan lite åt det maniska att ständigt vara aktiv - behöver bromsas ibland vilken min man har som uppgift.
2. Har upptäckt att jag gillar att flytta omkring till olika platser och starta om med att inreda, skapa harmoni i miljön och renovera för att sedan dra vidare! Har flyttat cirka 15 gånger sedan jag flyttade från mitt föräldrahem.
3. Älskar att utbilda mig i olika ämnen och är ständigt nyfiken på att få lära mig nya saker. Har utbildat mig till följande: Läkarsekreterare, 1 årig textilutbildning - mönsterkonstruktion, 2 årig konstutbildning och 2 årig trädgårdsmästarutbildning. Jag vet fortfarande inte vad jag ska bli när jag blir stor!!!
4. Är förkrossande förälskad i choklad.
5. Tiden fram till jul tillhör min favoritperiod när det gäller inredning. Kan inte få nog av alla vackra ljuskällor, sköna plädar och mysiga kuddar.
6. Tycker om att rensa ogräs - det blir så fint när man får rensa upp i rabatterna. Det bästa som finns är att komma hem till kunders trädgårdar som har förfallit i ogräs och rensa bort allt och se hur lättade de blir och glada över den fina trädgård som gömmer sig under all oreda.

7. Älskar min familj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag utmanar följade:


http://lisastorp.blogspot.com/

http://betongsnackor.blogspot.com/

http://lillakamomilla.blogspot.com/

http://madeinpersbo.blogspot.com/

http://millashem.blogspot.com/

http://nordingarden.blogspot.com/

http://ofeliashusblogg.blogspot.com/


2 kommentarer:

  1. hei marie, så bra att du tok utmaningen fra meg.men lite fel snek seg inn,;=) du fikk inte utmaningen av louise, det fikk jag, sendte den vidare til deg fra meg bella på shabbycharm-no1 blogspot.com(som er meg alså..)men du linket til shabbycharm.blogspot.com der bloggerinen heter Maia.....;=).
    spelar ingen roll för meg så ingen panik, ville bare du skulle veta det...
    kram bella

    SvaraRadera
  2. Nej men, oj, jag höll på att missa detta, tusen tack för att du valde mej, så smickrad jag blir!!! Jag har faktiskt hitintills under nästan 3 år inte skrivit så mycket privat om mej i min blogg och aldrig nämnt awarder o likn men jag lurar på detta och återkommer kanske men lägger till din fina blogg som länk hos mej så länge! Så lockande bild i toppen och Wippa, vilken helt bedårande goding till trapphund!!! Sköna söndagshälsn till dig från Mari.

    SvaraRadera