fredag 6 november 2009

Kaos i huvud och som synes arbetsplatsen!

Vi bor i ett mysigt hus och har lyckats bra med inredning............dock inte här. Detta är arbetsrummet och fullständig kaos. Alldeles för liten yta och alldeles för rörigt. Funderar på att ta en riktig röjardag och försöka få lite mer ording och reda då jag tillbringar mycket tid i detta utrymme. Takhöjden är 1.92 m och nu skulle jag vilja öppna upp taket till nock för att få luftigare intryck och få fram takstolarna samt måla det vitt. Funderar på att hänga tyg för böcker och tyger för att lugna ner hela utrymmet. Återkommer med detta rum fram över så får vi se om det kan utvecklas till något bättre. Behöver också större bord att lägga ut tygerna på då det är alldeles för litet. Är det någon som sett bilder hos någon bloggar på bra arbetsytor så tips mig gärna för jag behöver idéer till detta projekt!

4 kommentarer:

 1. Så duktig du är som både syr kläder och pysslar i butiken!!
  Klart det kan vara lite rörigt i ens arbetsrum - det tyder ju på kreativitet, tycker jag!

  Oj, oj, lilla vovven som bäddar och har sej...ja, vad gör man?
  Önskar dej en härlig helg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack för din hälsning hos mig. Riktigt kul att höra att andra också gillar gummistövlar! :)

  Fin blogg du har, jag ska kika lite mer på den nu. Hoppas ditt projekt i arbetsrummmet reder sig, jag vet tyvärr inte vad jag skulle ge dig för råd.
  Ha en skön helg!
  Kamomilla

  SvaraRadera
 3. DU är inte ensam om kaos...här är TOTALKAOS vart jag än vänder mig..nu känns allt som ett jätteberg..men det vänder nog snart, ha en skön helg, kramen VIOLAN

  SvaraRadera
 4. hei... jag er ingen spesialist, men tror att hvis du hänger tyg forran böckerna vil det nok gjöre rommet roligere(hvis du forstår va jeg mener..)har själv noen kaotiske arbeidsrom så jag vet hur det er.
  ligger noe på bloggen min til deg;=)
  klem bella

  SvaraRadera