måndag 11 januari 2010

Ikeas klassiker

Ett litet virkprojekt jag pysslat med framför tv om kvällarna är nu klart och det blev en lite grytlapp i härligt bomullsgarn. Inspirationen får jag från http://betongsnackor.blogspot.com/ som är en så stor inspiratör till virk- och stickprojekt för mig.



Wippa längtar ut. Vi har varit på långpromenad men hon får aldrig nog. Just nu skiner solen för fulla muggar och temperaturen har stigit till -8 så vi tar nog strax på oss och går ut igen. Passar på att va ute så mycket som möjligt nu och ladda batterierna i det vackra vädret.
Var till Ikea i helgen och inhandla ny belysning till köket. Jag är väldigt såld på spotlightsbelysningar av olika slag. Denna är en av de äldre modellerna Ikea har men fortfarande så himla läcker tycker jag. Snyggt att kunna rikta på olika objekt i köket. Nu ska jag få upp skåpet som skymtas i högra hörnet och även några tavlor på denna vägg så känns den lite mer ombonad.

9 kommentarer:

  1. Snyggt med spotlight..håller med.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Idag bjuds vi på underbart väder, Otto har varit ensam på fm när jag var iväg till skolan, och det gick bra..vet aldrig vad den där busen hittar på och nu har han blivit sååå bortskämd utav sällskap dygnet runt, hoppas ni har en fin dag, KRAMEN

    SvaraRadera
  3. *Suck* - vilken härlig vägg du har och spotarna passar ju jättefint - ger ett härlig ljus.

    Ja, grytlappen har härlig färger ihop - såg dem också hos Betongsnäckor! Lite lagom att virka gytlappar, det går ju snabbt och bra! Så fin den blev och så duktig du är!
    Kylan håller i sej - lite för kallt för mej fortfarande för att kunna njuta av vintervädret, men idag var det sagolikt!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  4. fint blir det, gillar färgerna...
    du får hålla värmen med att virka väldigt fort, men det ska visst bli lite lite varmare nu om vi kan tro på det, är mest ruggigt nu.
    kram
    annelie

    SvaraRadera
  5. Själv har jag inte tidigare varit så förtjust i spotlights, men nu under den mörka årstiden slog jag till på en sådan från Ikea, och rackarns vad ljust det blev i vardagsrummet nu!!

    SvaraRadera
  6. Heisann:)
    Ja gleder meg til og se den koppen:)
    Ja det er kjekt med spottere...
    kos deg
    goeKlemmer

    SvaraRadera
  7. Åh, den är jättefin!! Underbar färgkombination!

    Godnattkram

    SvaraRadera
  8. hej guuu så fint du virkat, ser supersvårt ut!!! din vovve är jag nu tokkär i, underbart söt!!! lamporna blev ju superduper, ditt kök ser helt underbart ut!!!
    varmkram lotten

    SvaraRadera