måndag 25 januari 2010

Packar resväskan.....

.......full med böcker. Jag är lite praktiskt lagd och vill gärna att sakerna jag tar in i mitt hem ska komma till användning rent praktiskt. Väskan jag fyndade i veckan som gick har blivit en bra förvaring till lite kokböcker samt lite annan litteratur. Har svårt att ha saker som bara står framme utan funktion då vi har ett ganska litet hem och inte har så bra förvaringsmöjligheter. När vi flyttade hit fanns t ex inte en enda garderob! Nästa projekt min man tar tag i är att bygga oss en klädgarderob i vårt sovrum..... min kläder ligger huller om buller på några hyllor utan någon som helst ordning. Superjobbigt när man ska ha ett plagg och måste stryka hela tiden för att det ska kunna sättas på kroppen utan att man ser ut som om man sovit i vart enda plagg.....


11 kommentarer:

 1. Snyggt Marie.Bra tips det där.

  SvaraRadera
 2. ingen dålig packning du, sååååå fint oc parktiskt med ju!
  varmkram lotten

  SvaraRadera
 3. Vilken smart ide. Håller med om att det är jobbigt om man inte har bra förvaring. Är tyvärr ofta så i äldre hus. Då får man tänka till för att komma på bra lösningar och det har du gjort bra.
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 4. Du...det där fyndet blev ju gööööörfint! Visst såg jag ditt sms men du var jag redan på väg till Nyköping, hade kli i kroppen och var tvungen att scanna av loppisarna i centrum, hittade inte så värst mkt men nu är det gjort, stannade t o m hos Kalle i backen men han var för dyr så jag prutade...:) ringer snart och intervjuar dig för kommande inköp, hoppas du har det gott, KRAM...har framfört hälsningen till T..

  SvaraRadera
 5. Superfint med gamla väskor, och det där med kläder känner jag igen! Härligt med klädkammare! Jag längtar tills jag kan hänga alla kläder på galgar, lyx!
  Va avis jag är på alla som var på Formex!!!! Men jag blir glad att så många har fotat iaf!!!
  Kram söta du!/ Tess

  SvaraRadera
 6. Åh, så fint det blev! Vilken bra idé! Den ser ju väldigt fin ut inuti också, som man kan se i locket där!

  Trist när man inte har gott om förvaringsutrymmen! Men då blir det ändring på det.
  Själv körde jag med en klädstång i sovrummet tills jag fick mina garderober - en nödlösning liksom...!
  Ha det så gott!
  Lisa

  SvaraRadera
 7. Spännande blogg! Precis mina intressen. Jag kommer gärna tillbaka.
  Hälsningar Agneta

  SvaraRadera
 8. Vilken roligt idé! Jag har en precis likadan väska som jag inte har framme för jag vet inte vad jag ska ha den till. Nu vet jag ;0).
  Kram / Anna

  SvaraRadera
 9. Hej, Marie!

  Men vad spännande. Och vilken fin blogg du har. Superfin verkligen. Jorå, nog har jag bott i Okle. Från jag var tio till jag var 16 år bodde jag där. Jag gick på Frösängsskolan då, som idag är Brevik.
  Vad spännande med din butik också. Jag vill snart komma och titta in. Vilka fina saker du säljer. Addar dig i min blogglista.

  Ha det bra så länge.


  Inka

  SvaraRadera
 10. Så snyggt med böcker i en kappsäck, jättetrevlig idé! Tack för dina kommentarer, jag är själv lite dålig på att kommentera tillbaka men uppskattar självklart responsen! Ha det bra, och lycka till med planeringen av webbutiken, vet hur mycket jobb det är!

  SvaraRadera