söndag 24 januari 2010

Längtar till våren!

Det var ett tag sedan solen nu visade sig och snön ligger i flera dm tjocka lager vilket får mig att känna misstro över att det blir vår. Vilken tur att jag har gamla bilder att titta på vid dessa tillfällen för att få inspiration till att planera inför detta år. Idag ska jag ut och smeta blodmjöl på mina små träd som fått sina grenar hårt beskurna av hungriga rådjur under veckan som gått. Rädda det som räddas kan!!


Bilden är tagen våren 2008 utanför Järna i en visninsträdgår. Det är i början av maj och trädet är alldeles översållat med underbart rosa blommor. Har sett att det har kommit frön till butikerna och jag ska nu i vecka ta en tur in till staden för att botanisera bland fröerna och införskaffa mig våren blomster.6 kommentarer:

 1. Vilka härliga vårbilder du visar! Ja, man längtar verkligen efter våren den här tiden! Men snart är januari slut!
  Jag tänkte på mina pelargoner idag...snart dax för fixning av dem.

  Ni har ju mycket mera snö än vi och det ska visst komma mera i nästa vecka, men sen i februari värmer solen en hel del och snön kommer att smälta....hm...liten klen tröst kanske, men jag försöker ändå...ha-ha!

  Ja, ni peppade mej till att kanske börja måla igen och det vore jättekul att se dina akvareller!
  Allt gott till dej!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Härliga vårbilder!

  Här slipper vi rådjur som tur är... peppar peppar! De har inte hittat hem till oss än iallafall :)

  Ha en skön söndagkväll!
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 3. ohhhhhh det är så det rister till i feber lotten, gu vår kom!!!
  varmkram lotten

  SvaraRadera
 4. Känns underbart just nu tycker jag! Allt det roliga ligger framför en och inga sniglar, kållarver, jordloppor och annat otyg har invarderat trädgården ännu! I min fantasi är allt heeeeeelt perfekt! Sen i Juni-Juli när hälften blivit uppätet och man lyckas få upp en stackars maskäten morot är man ju lycklig åt det ;0) men än så länge är allt perfekt!!!!
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 5. Härliga sommarbilder! Jag har också gått igenom lite gamla bilder och inlägg från sommaren, och man blir ju alldeles sjuk av längtan!!

  SvaraRadera
 6. herlige bilder... gleder meg til våren!
  klem Kristina

  SvaraRadera