söndag 2 maj 2010

Speglar livet

Vad är det med speglar som gör dem så tilltalande i hemmet. Jag är en samlare av speglar och har flera olika modeller men helst vill jag att de ska ha en gammal ram. Hittar jag en på loppis får den gärna följa med hem. Ska göra en vägg med bara olika speglar i vårt lilla vardagsrum för att få det att kännas lite större. Även badrummet har en gammal ram till spegel som ärgat lite åt det gröna. Superfint!

Den här bilden är ett kort som jag fått tag på för cirka 13 år sedan och det är en reklambild för Nygårdsannas kollektion det året. Hennes kläder fanns då att köpa i Linköping på Hemslöjdens butik. Bilden är så vacker och jag har låtit rama in den i en svart ram och pryder väggen i köket. Kan inte se mig mätt på dessa unga damer som är så vackra och jag gillar fortfarande dessa kläder också. Himla stilrent!Första violerna har slagit ut i gårdsgruset. Så söta!6 kommentarer:

 1. Javisst är det vackert med speglar.Hittar man en vacker tavelram, kan man ju lämna in den till glasmästarn och få spegelglas isatt.
  Håller med om att bilden på damerna är jättevacker.
  Ha en fin vecka! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Ja, det är läckert med gamla speglar! Jag samlar lite på dem - de ger liksom lite rymd åt rummet. Så fin din är!

  Kortet är verkligen vackert och violen....!
  Vilket härligt väder vi har haft!
  Ha en bra vecka!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Hej Marie! Vad kul det var att ses IRL på bloggträffen! Hoppas det blir fler tillfällen.
  Stämmer annars in med övriga - jag samlar också på speglar! Har en spegelvägg i hallen. Så bra med många små på olika höjder, alltid hittar man någon som passar att spegla sig i, oavsett om man är liten eller stor!
  Älskar också små självsådda violer som tittar fram, underbart!
  Ha en skön vecka!
  Kram/Marie

  SvaraRadera
 4. Oh bilden med kvinnorna...vilken känsla...kändes som indianstammen med kvinnor som väntar på männen som kommer hem från jakten... Mmmm vilken känsla!

  SvaraRadera
 5. Visst är det vackert med gamla speglar och du hittade ju en hos mig...:0) vi ses på torsdag, kram

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Här har du en till som inte kan låta bli gamla speglar. Jag tycker det låter som en jättebra idé med en spegelvägg. Jag har samlat tavlor i grupper och det är så fint.

  Jag kunde aldrig kommentera på ditt förra inlägg, men det var så roligt att se att du hade en väska med som min väninna gör. Cia Eriksson, hon bor här i Stallarholmen. Såg att du faktiskt inte bodde så långt från mig, så då kan jag tipsa dig om en sommarmarknad som både hon och jag kommer att vara med på. Ibland säljer hon ut vissa modeller;)
  http://kreativamarknaden.blogspot.com/

  Ha en fortsatt bra vecka!

  Kramar Karin

  SvaraRadera