söndag 9 maj 2010

Almbybodens sista dagar

Jag kommer ju att ha en utförsäljning av butiken då den upphör under denna vecka. Så här prismärkes och fixas inför utförsäljningen. Det känns lite konstigt men samtidigt mycket bra då jag har nya projekt pågång inför hösten. Inser efter en tid att detta projekt, som har varit otroligt roligt, måste lämna plats för ett annat som också kommer att bli himla kul. Att driva en butik på ett ensligt beläget ställe har sina för och nackdelar. Hit kommer kunder som vill se och uppleva något helt annat en storstadens sus och dus. Liten söt idyll på landet med mycket charm får nu ge plats till andra upptåg. Butiken får bli atelje, som den var från början, och jag flyttar in i min kreativa verkstad efter hand som varorna sålts av. Under denna vecka sker utförsäljning på tis-ons 11-12 maj kl 14-19.30 vilket jag hoppas genererar en och annan kund så att varorna tar slut och jag kan andas ut...... hups det rimma! Almbyboden tackar för sig och blir nu Almbyverkstad i stället tills nya idéer dyker upp. Ni som har möjlighet och bor i närheten - passa på och fynda till starkt reducerade priser! Välkomna!!

9 kommentarer:

 1. Både tråkigt och kanske roligt ändå, låter det ju som! Allitd spännande med nya utmaningar som känns mera meningsfulla!
  Det kommer säkert att bli jättebra! Tyvärr har jag nog ingen möjlighet att komma förbi under dessa dagar, men du kan väl ta undan mina tavlor, om du inte säljer dem förstås, så hämtar jag dem vid tillfälle!
  Kramar och lycka till!
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Nej vad trist... Fast du verkar ju inte helt ledsen för det, ett nytt projekt kan ju vara kul oxå!
  Så synd att man inte bor nära, jag hade gärna kommit till dig om än bara för att prata några ord och titta på allt fint du verkar ha. Synd att du inte hade en webb-butik...
  Jag önskar dig lycka till med det nya du ska börja med! Kram!

  SvaraRadera
 3. hörru tänk om du ändå var lite närmre, jag hade kommit som ett skott då!!! nya projekt, låter ju som du ser fram emot det och lämnar detta med stor nyfikenhet framåt, lycka till med allt!
  må väl, hoppas vi ses igen!
  varmkram lotten

  SvaraRadera
 4. Tråkigt men kul du har nya projekt på G!

  Lycka till med dina nya utmaningar vad det nu är!

  Kram Renate

  SvaraRadera
 5. Men nej! Hur men...jaha...ja jag kan inte komma...jag som sett fram emot att besöka dig i sommar...FAN.

  Jag skulle så gärna vilja handla loss hos dig juh...

  Fast jag hör mycket,mycket hopp om nya ideér,de glädjer mig. Gör allt som är sant för dig!

  SvaraRadera
 6. Oj då! Men, spännande? Skulle gärna komma och handla..... Hmmmm... Undra om man har tid... Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 7. vad synd jag som verkligenhade tänkt besöka dig under sommaren. Det får bli ngn av dessa dagar. Kommerdu ha öppetnågot mer under helgen?
  Det verkar ju ändå somom du har fattat ett klokt belut för dig själv vilket är det viktigaste. Lycka till med dina nya projekt :)
  kram

  SvaraRadera
 8. Hejsan!

  Jag letar men hittar ingen mailadress till dig.
  Skulle du ha lust att maila mig?
  estilio.design@hotmail.com
  Jag har hittat en grej hos dig jag har letat länge efter...
  Ha det gott,
  Eva

  SvaraRadera
 9. Det öppnas alltid nya dörrar när man följer sitt hjärta :0) Blir spännande att se vad som kommer att växa fram härnäst!

  Tänker passa på att fråga dig om du har någon fransk ljusstake typ Jeanne d´arc som du rear ut? Eller liknande.

  KRAM KRAM!!

  SvaraRadera