torsdag 13 maj 2010

Puh!

Tog mig en ledig dag idag vilket har varit välbehövligt efter två dagars utförsäljning av butiken. Har dock lite kvar som jag har till försäljning under lör-sön för att sedan stänga för gott min lilla bod. Dock ingen sorg hos mig då jag inser att min tid är lika som för alla andra dvs 24 timmar/dygn och dessa fördelas efter förmåga på arbete som de senaste två åren varit sju dar i veckan....... Nu är jag glad att det ska bli lite mer normala arbetstider och jag har utvecklats så himla mycket under denna period och fått knyta många viktiga kontakter för framtiden vilket känns skönt.

8 kommentarer:

 1. Jag hoppas att du kommer att ha kvar bloggen ändå eller? Det är ju så kul att se alla bilder...

  SvaraRadera
 2. Pretty images of the spring, I like!
  Hugs
  Tato

  SvaraRadera
 3. Här har man missat saker. Rackarns då hann jag inte komma och se din bod. Men jag förstår att du behövde lite mera ledig tid. Även om det är roligt så kan man inte jobba jämnt. Kram Yvonne

  SvaraRadera
 4. Det känns så skönt att höra att du känner att du fattat rätt beslut. Som du själv säger så utvecklas man ju med allt man gör. Hade du inte haft butiken kanske du inte kommit så långt med ditt nya jobb. Jag önskar dig all lycka i framtiden! Kanske kan jag konsultera dig någon gång.

  Sköt om dig!

  Kram Helen

  SvaraRadera
 5. Det låter verkligen trösterikt och spännande!
  Skönt för dej att ha tagit detta beslut!
  Ljuvliga bilder från din trädgård!

  Önskar dej allt gott och lycka till!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 6. Ja det kan kännas härligt när man fattar ett beslut som blir det rätta. Även om det har varit många funderingar innan. Så till slut inser man att man egentligen hela tiden visste vad som var rätt.

  Önskar dig en trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Lycka till med din utförsäljning! Det går säkert bra med så mycket fina saker som du har.
  Det ska bli kul att se din Almbyverkstad.
  Trevlig helg!
  Agneta

  SvaraRadera