måndag 17 maj 2010

Full gas!

Måste bara få visa hur Wippa gjorde sig bekväm under bilresan till Dalarna förra helgen. Maken har en tresitsig arbetsbil och hon fick sitta i mitten med ett specialsäkerhetsbälte för hundar. Hon kan röra sig bra med detta och även lägga sig om hon så önskar vilket hon gärna gjorde och till huvudkudde fick växelspaken funka bra.
Dagen har bjudit på fantastiskt väder och en behaglig temperatur. Med en lättare förkylning har jag tillbringat dagen ut och planterat om en hel del blommor till större krukor och städat i ordning växthuset. Ska sy dynor till fyra härliga stolar som fått flytta in i glashuset nu när jag inte längre driver butiken där. Mysigt! Bilder kommer senare i veckan.

Nu sitter det inte fast i tillvaron längre. Har startat nytt jobb i veckan och det var som att ge sig in i helt hysterisk tillvaro för att på kvällen fullkomligt stupa i säng. Hm....... årets värsta dag, fredag kristihimmelsfär, och jag ny på jobbet med flera hundra kunder. Ja, nu vet jag att jag lever. Men det gick bra och jag kände mig stolt och nöjd över vad jag presterade denna dagen.

5 kommentarer:

 1. vilken pose, ser inte alls skönt ut *ler*

  Nu har jag inte hängt med, har du stängt butiken och fått nytt jobb?

  SvaraRadera
 2. Hon ser ut att ha det riktigt gott där i bilen!

  Så spännande det låter med ny sysselsättning!
  Snart vänjer du dej och blir inte lika trött!
  Skönt att du verkar ha hittat rätt!
  Härlig bilder från ditt paradis!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Hahaha! Hon ser ju för skönt ut!

  SvaraRadera
 4. SÅ skönt att det gick bra med försäljningen och har du redan börjat på det nya jobbet..vovven hon är ju bara för go, vi höres snart på luren, här har det planterats massor utav pellisar ikväll, ska ju bli varmt närmaste tiden så jag hoppas dom mår bra i urnorna, kramen

  SvaraRadera
 5. Men så söt vovve då hahah :0)
  Ja vad vore livet utan dessa 4-benta varelser!
  Hoppas det gick bra med utförsäljnigen, och att du har fått vila upp dig nu.
  Vilka härliga bilder från din trädgård!!
  Krya på dig!

  Kram/Sofia

  SvaraRadera