tisdag 2 mars 2010

Var är gummistövlarna?

Snart är snön borta! Nästan i alla fall. Såg på TV 4 i morse och för den delen jag bor i visar de sol och plusgrader från veckoslutet och en hel vecka framåt!!!!! Så leta reda på era gummistövlar för det lär bli en himla massa vatten. Ha de gott! Mina står under snötäcket utomhus. Lite illa timing!


9 kommentarer:

 1. Ja, så härligt med soool! Här skulle det också bli sol och det var det nån timme på fm, men nu snöar det.....igen!*suck*!

  Det blir nog inget torp för mej denna veckan - jag får helt enkelt skjuta på sportlovet till en lämpligare vecka!

  Vilken härli solbild du visar, man längtar verkligen efter solen nu!

  Hoppas du hittar gummistövlarna tills dess!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Det som göms i snö kommer fram i tö... ;-)
  Jag skulle behöva skaffa nya stövlar, skulle vilja ha allväderstövlar med lite lägre skaft... Undrar om det finns några snygga!
  Ha en bra dag! Kram/Marie

  SvaraRadera
 3. Vilka söta stövlar du har någonstans där under snön. Skulle känna mig hur snygg som helst där ute i trädgården med såna där.
  Kram/ anna

  SvaraRadera
 4. Va då gummistövlar? Hos mig, kommer vi att behöva vadarstövlar när väl den dagen kommer. Vi har över en halvmeter snö här. Å jag bor inte i Norrland utan strax norr om Uppsala.
  Jag lääängtar efter sommaren!!!!
  Ha en go kväll! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 5. Här är det kallt igen :(

  SvaraRadera
 6. hej hej första gången för mig härinne tror jag bestämt..
  tack för kommentaren hos mig, och ja.. synd att det inte finns "doft-dator"..

  SvaraRadera
 7. Tyvärr gäller inte den vädervarningen här. Men man kan ju behöva stövlar om man ska pulsa genom meterhög snö också... alltid något... (nej, jag är inte aaaaalls bitter över all snö..!)

  SvaraRadera
 8. Så underbart,nu ska snön bort! De e vår som gäller,fåglarna kvittrade glatt idag i solen och man känner sig mer och mer hel för varje dag!

  SvaraRadera
 9. Bra med en påminnelse. Mina gummistövlar är trasiga så jag måste köpa nya. Bäst att göra det i tid för det kanske blir gummistövelsbrist i vår när allt ska smälta.

  Hälsningar Agneta

  SvaraRadera