onsdag 1 september 2010

Tackar för oss!

Huset är ju till salu nu!
Då va det dags....... första visningen sker under morgondagen sedan rullar det på med ytterligare två visningar. Vi ska till stan och lämnar detta härliga ställe till nästa familj för att det förhoppningsvis kommer att njuta av det mycket mer än vad vi hunnit med.Har planterat om lite växter som jag vill fortsätta att njuta av på min blivande balkong. Vi skriver kontrakt med värden i kväll och flyttar till slutet av året.

Många har undrat hur jag som trädgårdsmästare ska klara av att bo i en lägenhet mitt i stan utan egen trädgård. Jag jobbar ju med trädgårdar flera dagar i veckan och får njuta av dessa istället vilket kommer att funka bra. Tillgång till vacker natur finns runt omkring oss dit vi flyttar och förhoppningsvis kan vi landa lite i tillvaron och bara vara i framtiden.

Att kanske inte kunna kliva runt barfota och känna fukten från gräsmattan, kika runt i rabatterna för att se vad som kommit upp, planera olika former och projekt av trädgården - det kommer jag att sakna ......... mycket ....... men vem vet vad framtiden erbjuder och inget är ju ändå för evigt!

Oj, hur ska det gå för lilla Wippa, trapphunden? Hon ska få njuta av livet på en balkong med utsikt över takåsarna och ha fullständig koll på vilka som kommer och lämnar byggnaden. Kan inte bli bättre. Hon är dagbarn hos svärföräldrarna som nyligen har införskaffat sig en kolonilott med en härlig lite stuga till......... toppen för en liten trädgårdshund.


Nu vill jag tacka alla er som troget följt mig blogg och kanske har inspirerats till att våga bli med trädgård och hus på landet, kanske även inspirerat någon till att starta en butik som jag gjorde. Min man Jörgen och jag Marie tackar för denna tid på bloggen och lägger nu ner den för att i framtiden återkomma i en ny skepnad som innehavare av lägenhet. Vi ses igen under andra former! Ha det skönt där ute i höstvärmen.......................

7 kommentarer:

 1. Åh nej, eller jo om det är vad ni vill så klart. Jag hoppas att din fina blogg får ligga kvar så man i alla fall kan kika in och njuta av de mysiga bilderna även i fortsättningen.
  Sen hoppas jag förstås att vi får återse dig igen i bloggvärlden när allt har landat.

  Stort lycka till med försäljningen!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Ja, det måste kännas som en helomvändning och ibland behövs ju sånt!
  Ett jättefint ställe som ni lämnar och allt arbete som ni har lagt ner! Nu får någon annan njuta av det.

  Det borde i alla fall inte vara svårt att sälja ett så fint ställe!
  Allt lycka till er i stan!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Ja det var mig en nystart det! Ni slipper ju att skotta snö i vinter i alla fall och mycket annat sånt, som följer med ett hus på landet. Jag kan tänka mig att det är många som vill köpa det stället.Det är ju sååå himla fint. Jag önskar er lycka till med ert nya boende! Vi kanske ses snart! Kram från Åsa.

  SvaraRadera
 4. Lycka till med ert nya liv!
  Kram Susanne
  www.pilgarden.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Hamnade här av en slump...Så vackert ställe ni säljer, hoppas ni hittar rätt köpare..Jag är själv uppvuxen i Oxd och blev lite mer nyfiken när detta ligger nära mina gamla trakter:) Sen såg jag din bild och visst sjutton har jag sett dig förut, när jag var barn?? Gick du kanske på Ramdalsskolan? Äsch, det kan ju vara så att du är lik någon oxå, men flaschbacks fick jag;). Lycka till med det nya boendet iaf...(jo, i min systers klass, lr hennes grannklass tror jag ändå..:)Kram

  SvaraRadera
 6. Jag hann aldrig åka till din bod. Och nu är det för sent. Jag önskar dig all lycka till i framtiden med ditt "nya" liv!// Marie

  SvaraRadera