onsdag 27 oktober 2010

Ny blogg för mitt liv i stan!

 Jag har startat en ny blogg då jag nu kommer att bo i stan istället för landet. Varmt välkomna att följa mig vidare i denna bloggen som kommer att innehålla inredning och trädgård som tidigare men med något annorlunda utseende än tidigare. 

5 kommentarer:

 1. Heisann..
  noen drømmer om hus på landet og noen i byen:):)
  Spennende..
  eddaKlemmer

  SvaraRadera
 2. Hejsan!

  Hoppas ni trivs i stan. Du har säkert redan gjort en massa fint. Lägg ut bilder. Längtar...

  Ha en trevlig fortsättning på det nya året.

  Kram Inka

  SvaraRadera
 3. vi håller på och planerar för att hålla en STOR julmarknad i HELA Lev Vackert huset. Utav den anledningen så söker vi nu efter duktiga hantverkare som vill stå med bord under marknaden som alltså kommer att hållas hela och samtliga adventshelger. Du kan boka dig en eller flera dagar.
  Men för att ha bord hos oss så har vi endel krav för att det ska bli så bra som möjligt för dig som hantverkare och för våra besökare. Det är så att vi söker hantverkare som passar stillen i vår butik. Det går också jätte bra att stå med hembakat, saftat, syltat och liknande.
  Är du intresserad så maila vitromantik@gmail.com och beskriv/ samt skicka gärna med en bild av vad det är du gör. Vi återkommer så fort vi kan med svar till alla!
  Vi vill också slänga in en hint om att det för såväl hantverkare som besökare finns både vandrarhem och stor camping med stugor bara 100 meter i från vår

  SvaraRadera
 4. Suggest good information in this message, click here.
  edizenco.com
  emeraldgardensnw.com

  SvaraRadera