torsdag 29 oktober 2009

En himmelsk hundSötnosen och jag tog en promenad i morgonsolen. Hon ser ut att ha ett energifält kring sin kropp på bilden.... kanske är det så också ibland när hon har överskottsenergi och terroriserar sin matte! Tror faktiskt att hon verkligen gillar att bli fotad för hon sätter sig snällt kvar tills det är klart eller kan det vara att hon får en godis efteråt!? Mutbar!!!

7 kommentarer:

 1. sååå söt..Vad är det för ras?
  Jag har min katt butiken han sover i sin korg eller sitter och vill bli klappad...Han går in och ut med kunderna nu när dörren är stängd för ibland måste han göra sina behov*L*
  Han har både blivit intervjuad av nerikes allehanda samt vunnit pris i deras foto tävling(jag stod dock bakom kameran)*L* Många som kommer till butiken kommer för att träffa "foppa".
  annbritt

  SvaraRadera
 2. Oj, så mycket jag har missat här! Nu får jag bestämt ta och länka dej ordentligt få "följaren" i bloggen!

  Underbara kransar av murgrönan likaså alla sakerna. Så vackra bilder från din trädgård! Det ser ut som om du har myskmadra vid staketet! Den har jag också - så ljuvlig den är!
  Underbara bilder på din lilla hund!!!
  Tack för hälsningen hos mej!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Vilken sötnos till hund!

  Vilken fin krans du gjort av murgröna!

  Kram,
  Anette

  SvaraRadera
 4. Hallå igen! Det var visst ett tag sen jag var här. Har tittat runt lite.Nog har jag hört talas om att det kan fattas en låda till byrån, men jag har nog aldrig hört att det fattas en byrå till lådan!!!Ha,ha....
  Och vet du!! Den sängen ser ut som hos oss,varje lördagsmorgon.. Sängen full med hundar! Mysigt! Fint med murgrönekrans! Ha det gott! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 5. vilken söting...är ju för charmig***
  kramar
  annelie

  SvaraRadera
 6. Vilken fin blogg, du verkar ha en mysig butik. Blomlådorna i zink var verkligen jätte fina.
  Blir dessutom lite avis då jag läser om er hund, våran är sjövild och skulle aldrig kunna sitta på trappen och títta på folk som kommer ... *suck* ...lever dock på hoppet om att hon ska lugna sig med tiden.

  Tittar snart in igen!

  Kram från Torparfrun

  SvaraRadera
 7. Vilken rar vovve du har, jag har ju min gamle charmige Otto och du vill du vara med och fira, idag har jag betalt gården på namnsdagen och så är det utlottning, kolla inlägg från den 22/10, kommer över snart om ett par helger, kram

  SvaraRadera