onsdag 14 oktober 2009

Blandning av olika stilar


Jag gillar att blanda olika stilar. Här har jag valt att sätta samman gjutjärn med betong. Ljusstaken i betong är en produkt designad av Tove Adman och finns att köpa i butiken Almbyboden som jag driver. Stora gjutjärnsstaken är från Hellmanska gården i Nyköping - kanon ställe att shoppa på med mycket snygga produkter - lilla från loppis i Dalarna. Har ett samarbete med dem då jag syr upp gardiner till deras kunder bl a vilket är himla bra då jag har möjlighet att jobba med olika jobb inom mitt företag såsom trädgård, butik, sömnad. Bättre jobb kan man inte ha!

6 kommentarer:

 1. Ahhhha du syr upp gardiner ..även som grossist?

  annbritt

  SvaraRadera
 2. hEJ O TACK SÅÅÅ FÖR RIN RARA HÄLSNING HOS MIG!! vAD FINT NI BOR , O VILKET SPÄNANDE JOBB DU HAR..KUL ATT FÅ HÅLLA PÅ MED DET MAN GILAR MESR JU!!!:)
  ~~Go Kväll ♥ Mamma Millan~~

  SvaraRadera
 3. Vad härligt det låter..gissa om jag kommer över när jag flyttat ut..och hoppas du kan titta över till mig oxå..nu länkar jag så jag inte missar något i butiken, ha en fin dag, kram

  SvaraRadera
 4. Jag tycker åxå att det är kul att blanda olika stilar. Snygg tapet förresten. Lugna sköna färger. Även vi är i stånd att tapetsera om vårt kök inom en inte allt för avlägsen framtid. Just nu är det gult. Intet ont om gula kök, men man ledsnar ju. Jag har fortfarande inte kunnat bestämma mig för nån färg, så det får väl bero ett tag till.
  Du verkar ha ett jättekul jobb! Hej och kram från Åsa.

  SvaraRadera
 5. Att blanda olika stilar är fint även stolar kan bli riktigt bra. Så du syr upp gardiner visste jag inte *ler* Kanske jag skulle beställa ett par måttsydda hissgardiner.

  Önskar dig en fortsatt fin söndag i det ljuvliga vädret!

  Kram Renate

  SvaraRadera