torsdag 18 februari 2010

Trädgårdskväll

Tisdagskvällen bjöd på en härlig afton hos Christer, Växt- och Trädgårdsbutiken i Nyköping, som visade nyheter bland årets fröer. Massor av trädgårdsintresserade människor hade samlats för att lyssna till föredraget. Lokalen var upplyst av levande ljus i mängder och jag passade på att fota innan alla hade kommit. Har förmånen att ingå i styrelsen för Nyköpings trädgårdförening och mitt nya uppdrag känns riktigt roligt och lärorikt då man träffar många likasinnade med trädgårdsintresse som gärna delar med sig av erfarenheter från trädgård.


10 kommentarer:

 1. Det där ser inte helt fel ut.Trevligt

  SvaraRadera
 2. Så mycket härligt det kommer,det bara kryllar av grejer och inspiration, vill att snön ska bort nu - längtar efter min Betongblandare....
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder! Och vilken längtan dom väcker. Jag vill köpa massor med nya prylar till växthuset och altanen..Åh, om det ändå vore vååår!!
  Ha det gott! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 4. Verkar vara ett härligt besök du var på, stressigt nu??? kram

  SvaraRadera
 5. Oj, det ser ut att ha varit en riktigt inspirerande kväll!
  Spännande med trädgårdsföreningar...

  Trädgårdsföreningen i mitt län ringde (efter att ha sett ett reportage i en tidning) och frågade om de fick komma och titta i min trädgård. Det var nu för två år sedan. En hel busslast! Ojojoj...vad mycket folk!
  Men de blev nog såååååå besvikna (konstigt för de verkade glada och nöjda när de var här...), för efteråt har de inte hörts av, inte alls, bara tystnad...hade jag vetat Det skulle jag inte öppnat min trädgård för dem!!
  JAg har ju ingen utbildning och min trädgård Dög tydligen inte!!!

  Så såg jag detta med Tusen Trädgårdar i sommar..
  men skiter nog i det, för min trädgård duger väl inte till det heller, till trädgårdsmänniskorna här i länet.
  Bitter? ja kanske lite..
  :)
  Men man ska glädjas åt det lilla man har och även det lilla man kan, liksom, här i Sverige.

  SvaraRadera
 6. Jag smäller av vad vackra saker!! I år ska det planeras ordentligt i min trådgård med blommor buskar träd möbler å saker.. ska bli såå kul..

  Kram ♥ Mia

  SvaraRadera
 7. Måste ha varit en trevlig tillställning! Alltid så kul att träffa likasinnade, Vad man längtar efter trädgården nu! Vi får se när den lyckas komma fram under all snö. Det lär nog bli en sen vår i år.

  Kramen/Helen

  SvaraRadera
 8. Vad mycket fint och vad vackert med alla ljusen!

  Agneta

  SvaraRadera
 9. Oj, så inspirerande och kul det måste ha varit! Just att blicka fram mot vår i dessa tider när snön yr och det kommer bara mer och mer snö!!!!

  Vackra bilder!
  Antar att du fick en del till livs i ditt intresse förstås!
  Ha en härlig helg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera