söndag 22 mars 2009


Satte upp en hylla i köket som går i lantlig stil. Känner mig mycket nöjd med hyllan och det blev ett fint blickfång.

7 kommentarer:

 1. Ja, vilken läcker hylla du fixade till!

  Här snöar det för fullt också! Fy, vilken trist vår!
  Hoppas att det vänder till helgen och tills du ska öppna butiken!
  Håller alla tummar!
  Tackar för titten hos mej!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Så fint Marie.Hittade en gullviva som blommade ute i rabatten vid altanen,blev så glad och sen så började det att snöa.Inte så kul.

  SvaraRadera
 3. Hejsan, hittade till dig gm Lisa, vi bloggar alltid med varandra, vet att du ligger utanför Jönåker men hur hittar jag till dig, har du något vägbeskrivning att ge mig och öppettider, har vägarna förbvi ofta... härlig blogg du har,,,,kram VIOLAN

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag hittade också hit via Lisa, hittade även hennes blogg nyligen. Jättemysig blogg måste jag säga att du har. Jag kikar snart in igen!

  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Hejsan! hittade hit till din blogg! Vilken fin blogg du har!! O det måste va jättekul att ha en sån fin butik också!! Den ser jättemysig ut. Ha det så gott. Kram Lenita

  SvaraRadera
 6. Hejsan !
  Hittade din blogg, snygg!Mycket fina bilder, du kan det där med inredning och blommor. Kul att du öppnar på lördag det gör jag i Hönshuset också.Jag är nyfiken på din butik så jag ska försöka åka dit någon fredag.Ha det bra Kram Mariana (Stjärnholm)
  Titta gärna på min hemsida honshuset.dinstudio.se

  SvaraRadera
 7. Hej på dig, kom av en slunp in på din blogg, här var det trevligt så jag lägger till ditt namn på favoritlistan. Du gjorde rätt som sadlade om i livet, en lever bara en gång. Katarina.

  SvaraRadera