fredag 11 juni 2010

Sommargympa!

Under gårdagen for jag upp och ner från övervåning med saker som ska till lillstugan för att bli min nya atelje. Jag kommer att få sommarens snyggaste rumpa efter allt trappspring och kånkande. Men nu har jag fått ner allt och kan börja piffa runt i husen för att få lite mer harmoni i boendet. Mannen gruffar lite då och då men finner sig snällt i att få bära ner det som är tyngst. Förstår inte hur mycket krämpor en man kan ha vid vissa tillfällen och helt borta vid andra!?!?! Hmmmm.....Befinner mig mycket utomhus och kikar runt vad som dyker upp i trädgården. Vallmon har jag visat tidigare men denna närbilden ner bliv så härlig. Alliumen står i full blom och jag har en stor förkärlek för det lila ihop med vitt i trädgårdsrabatten men även tittar jag mycket till hur bladen passar ihop för att få en symmetri när det inte blommar också.


Veckans besök hos en vän inspirerade mig väldigt. En underbar lantlig miljö med underbara naturinslag i trädgården. Lite blandat vildvuxen och på sina ställen charmiga rabatter med ljuva torparväxter. Så kul att få kika in hos andra i deras trädgårdsrum och låta sig inspireras.


3 kommentarer:

 1. Åh vad fint du har det här hos dig.

  Maidi

  SvaraRadera
 2. hej igen..trevligt att träffas..gillar också rostiga saker och lycka till med ditt nya projekt önskar åsa på krokstugans lantliv & trädgård

  SvaraRadera
 3. God Morgon
  Har hittat till din blogg, där du har underbara bilder, vackra saker... ska nu iväg på jaobb, äterkommer

  Kramar
  /Maggan

  SvaraRadera