söndag 26 juli 2009

Underbar helg!


Vilken härlig helg det varit. Många har besökt Almbyboden och flera kunder har kunnat fynda bland reavarorna och inspirerats av det färdiga växthuset. Vädret har varit perfekt och bidragit till en hel del gäster i trädgården som dröjt sig kvar över en kopp kaffe med dopp. Min underbara man har vandrat runt med sin syster och fästman i skogen och hittat lite kantareller som vi ska smaka på under kvällen. Lite svampstuvning på varma mackor är inte helt fel! Wippa traskade med i skogen och kom hem med ett tiotal fästingar i pälsen som vi fick plocka bort efter förmåga. De försvinner snabbt in bland lockarna. Vem uppfann dem??? Till vilken nytta finns de här. Fästinghalsband hjälper inte då vi provat på det. Har ett schampo som skall bidra till att fästingarna inte sätter sig fast. Hm..... vet i sjutton om det gör någon nytta. I morgon tar jag ledigt och sticker i väg på inspirations resa runt om på småvägarna för att få lite annat att tänka på för en dag.

5 kommentarer:

 1. Såååå Synd att jag inte har kunnat kommit ut och kollat in...
  har jobbat hela helgen
  Är så nyfiken på att se växthuset, ser helschysst ut på bilderna...
  kram
  annelie

  SvaraRadera
 2. Så trevligt! Jag ska köpa loss om en vecka på Gotland! Än så länge försöker hålla mig utan att lägga ut en enda öre... Går visserligen trögt men jag FÖRSÖKER ju!=)
  kram

  SvaraRadera
 3. Du verkar ha haft en lyckad helg i lilla boden!
  Synd att jag missade det, men ifos har jag varit rätt upptagen själv med allt möjligt! Så är det ibland - det klumpar liksom ihop sej!

  Så skönt det låter med en liten resa! Det är alltid bra att byta miljö, för att få se lite annat.
  TACK för din goa kommentar hos mej!
  Ha en riktigt skön resa!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Hej! Det låter som en riktigt lyckad helg, mysigt med egen butik! Vilket vackert växthus ni håller på med, så fint med den röda färgen. Här har jag bara odlat lite i pallkragar, men man får vara nöjd för det också ;)
  Ha det gott!
  Kram Maria

  SvaraRadera