torsdag 4 juni 2009

Barnstövlar från 90-taletDessa stövlar har min äldsta som Pontus använt vid cirka 10 års ålder och han var så cool i dem må ni tro. Klackarna är väl nedslita och fint skavda som talar för att de användes flitigt på 90-talet då de var i bruk. Den lilla klockan hittade jag när vi rörjde upp bland gammalt bråte på baksidan av butiken. Varje gång jag tar i den faller några rostflagor bort så man får ta väldigt försiktigt med den så att den inte tynar bort för fort.

5 kommentarer:

 1. Kul att spara på gamla grejer, och roligt när man rotar och hittar sådant gammalt sparat. Jag gillar vågen! *önskar mig* Kram C.

  SvaraRadera
 2. Kul att spara nostalgiska saker som man upplevelser med! Fina stövlar och skor och slitenheten vittnar ju lite charmigt om att de har haft ett liv.
  Så vackert du har ordnat - vågen är ju urfin!

  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  hoppas allt är bra med er...tänkte titta ut i helgen..hörde att du fått plats med alla tavlor..blir nyfiken hur du lyckades...:-)
  kram
  annelie

  SvaraRadera
 4. Har oxå en förkärlek för gamla skor ..Har många kängor i gömmorna .Ska kanske ta fram penseln och måla ..Köpt en del på auktion oxå...Hittade hit genom en kommentar i min blogg...

  annbritt

  SvaraRadera
 5. Hej och tack för din hälsning hos mig! Kul att hitta hit till din mysiga blogg och jag ser att vi har mycket gemensamt :) Det finns många sätt att lägga till musik men om du klickar på min spelare så kommer du till sidan där du skapar ett konto och kan fixa en egen spelare. Sen får du en html-kod som du placerar i en gadget på din sida.Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp.

  Jag lägger till dig bland mina favoriter!

  Kram Annie

  SvaraRadera